Ciorba acra de pui

de simona72 in Ciorbe, 12 Apr 2013 | 29598 vizualizari

 

La prepararea ciorbei am participat cu instructiuni si cu potrivirea ei de sare si acreala....restul sotul...

 

INGREDIENTE

  • am transat un pui si am folosit pt ciorba grasimea, gitul si cosul pieptului
  • 2 morcovi
  • 1pastirnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir apio
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta orez
  • sare
  • 1legatura frunze patrunjel proaspat
  • bors proaspat sau 1/2 plic bors magic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra de pui:

Carnea o punem in oala de ciorba impreuna cu aproximativ 3 litri apa, depinde cita ciorba vreti sa faceti, le punem pe foc, iar cind aproape da in clocot luam spuma formata deasupra. Cind supa este limpede si nu mai are spuma punem toate legumele taiate ca pt ciorba. Cind carnea si legumele sunt aproape fierte, spalam orezul in mai multe ape si-l punem in ciorba. Dupa ce a fiert orezul potrivim de sare si acreala cu bors (eu de data asta nu am avut si am folosit bors magic), lasam sa dea un clocot oprim focul si punem patrunjel proaspat tocat.

Servim cu o lingura de smantina in farfurie.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]