Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus

de Valclaudia in Pui, 12 Mar 2016 | 4369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciocanele de pui
  • 500 gr. ciuperci pleurotus
  • sare si piper dupa gust
  • 5 lingurite ulei de masline
  • boia dulce de ardei
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Spalam ciocanelele sub jet de apa, apoi le tamponam cu servetele absorbante de bucatarie pentru a le sterge de apa.

Ungem fiecare ciocanel cu ulei de masline, apoi presaram sare, piper si boia dulce de ardei dupa gust.

Ciupercile pleurotus se clatesc in apa rece apoi se taie fasii.

Asezam ciupercile in tava de inox, deasupra asezam ciocanelele si dam tava la cuptor pentru 40 minute.

Inainte de servire presaram patrunjel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de portocale, ciocolata si ananas

de Rocsi 9

ieri la 19:44

Prăjitura răsturnată cu clementine

de RODIMUR 8

ieri la 17:00

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

pe 27.12 la 10:30

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si maioneza