Ciocanele la cuptor

de gabriela_aysondu in Mancaruri cu carne, 18 Noi 2013 | 14018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • delicat
  • 2 linguri bulion
  • foi dafin
  • boia de ardei
  • 50 g unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele la cuptor:

Spalam ciocanelele si intr-un castron le amestecam cu ingredientele.

Le asezam in tava,punem foi de dafin,cateii de usturoi si deasupra bucatele de unt.

Intr-un castronel diluam bulionul cu putina apa si punem deasupra.

Bagam tava la cuptor.

Se serveste cu orice garnitura.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.11.2013, 20:50

Imi plac!

DIANA B 1

27.11.2013, 17:02

Astea-s pe placerea mea

-Licurici- 1

12.06.2015, 12:04

foate bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocănele în vin la cuptor