Ciocanele de pui pe pat de legume

de geobucataras in Pui, 23 Ian 2014 | 7177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 9-10 ciocanele
  • un ardei mare rosu
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 3 catei de usturoi
  • foi de dafin
  • condiment pentru carne( barbeque de pui asa se numeste condimentul, e de la knorr)
  • ulei 200 ml
  • un pahar mare de vin alb
  • o cana mare de apa
  • busuioc si oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui pe pat de legume:

Carnea o spalam bine si o condimentam cu barbeque de pui,legumele le curatam si le taiem in functie de preferinta.

Dupa ce ati facut legumele le puneti in tava iar deasupra puneti carnea.

Presarati cu sare, piper , oregano si busuioc.

Foile de dafin le asezam si pe ele in tava, iar usturoiul il taiem si-l adaugam.

Inainte de a baga la foc punem, uleiul, vinul si apa, apoi dam la foc pana vedem ca s-a rumenit carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cacciatore