O reteta pentru familie.
Dovleceii Zucchini sunt originari din America Centrala si din Mexic.Aceasta varietate de dovlecei contine putine calorii si sunt o importanta sursa de beta-caroten.
Eu sunt indragostita de dulceata si consistenta lor.
Semintele de coriandru sunt adevaratul secret al acesui preparat datorita aromei puternice,dulceag-amarui cu o usoara iuteala.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curatam si spalam copanelele de pui.In ulei incins calim puiul frecat cu sare,piper si presarat cu boabele de coriandru care o sa-i dea o aroma exceptionala.:)
Zdrobim cu lama cutitului cateii de usturoi si-i punem peste pui.
Dovleceii si ardeii se taie bastonase subtiri,ciupercile le feliem si le adaugam la mancare.Turnam vinul si lasam sa fiarba totul la foc mic, acoperit cu capac, pentru 10 minute.
Cand legumele sunt al dente punem rosiile si mai lasam 5-6 minute.
Servim preparatul cald,ornat cu patrunjel.
Pofta buna!