Ciocanelele de pui le-am spalat, condimentat cu sare, piper, cimbru. Am asezat in tava. Am adaugat foaie de dafin si usturoiul tocat marunt. Am stropit carnea cu 20 ml ulei de masline si vin rosu 200 ml.
Le-am pus la cuptor pentru aproximativ o ora la foc potrivit. La jumatatea timpului le-am intors, astfel incat sa se prepare uniform.
Brocoli: Am desfacut in buchetele, le-am spalat, l-am pus la scurs. Intr-o cratita am pus apa la fiert cu sare. Cand apa a inceput sa clocoteasca am adaugata buchetelele de brocoli. Le-am lasat max. 3-5 minute. Le-am scos in strecuratoare si le-am dat la un jet de apa rece. Din zeama de lamaie, ulei de masline, sare am creat un dressing pe care l-am adaugat peste brocoli.Se serveste alaturi de ciocanelele de pui.
Pofta Buna!