Ciocanele de pui crocante.

de Aurelia 07_07 in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2014 | 7427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ciocanele
  • 5 linguri faina
  • 6 linguri pesmet
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui crocante.:

Curatam ciocanelele ,le spalam si le tapetam cu un prosop de hartie,pentru a le zvanta.

Asezam ciocanelele pe un platou si le condimentam cu sare si piper.

Ouale le condimentam cu sare si piper si le amestecam bine cu furculita.

Faina si pesmetul le punem separat in cate un castronel.

Tapetam ciocanelele cu faina,le trecem prin ou,apoi prin pesmet si le asezam pe un platou.

Intr-o cratita cu pereti mai grosi,incingem uleiul si punem ciocanelele la prajit.

Le prajim la foc mic aproximativ 20-25 de minute,pentru a fi bine patrunse si sa nu se arda.

Pot fi servite cu cartofi prajiti ,diferite salate ,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui crocante." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui la cuptor cu orez