Astazi m-am plimbat putin prin America Latina si, cum nu puteam sa vin cu mana goala, v-am adus un preparat delicios; unde mai pui ca e cu...branza, mai precis cu parmezan, asa ca daca sunteti fani, va astept cu drag!
Apa se pune intr-un vas pe foc, se pune untul bucati, apoi sarea, boiaua si pudra de curry, se da un clocot, apoi se toarna toata faina dintr-o data, se trage vasul de pe foc, se amesteca bine si se muta aluatul intr-un vas pe care il vom pune in alt vas cu apa rece, pentru 5 minute.
Dupa 5 minute, se pun ouale pe rand si se mixeaza bine dupa fiecare, apoi si parmezanul.
Compozitia se muta intr-un pos gata pregatit, se formeaza churros direct deasupra tigaii cu ulei incins si se prajesc cu grija.
Nu am pus mai mult de 4 sau 5 bucati in tigaie intr-o sarja, apoi cand au fost gata, le-am scos pe un platou tapetat cu hartie absorbanta.
Se pudreaza cu parmezan.