Spalam dovleceii, ii dam pe razatoarea mare si ii punem intr-o sita la scurs.
Ceapa o curatam, o tocam marunt. Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam.
Casul il dam pe razatoarea cu ochiuri mare impreuna cu 50 de gr de cascaval.
Scoatem fileul de hering din ulei, il stergem usor cu niste servetele si il taiem bucatele.
Intr-un bol amestecam dovleceii bine scursi cu branza si cascavalul.
Adaugam patrunjelul, ceapa, sare, piper si busuiocul uscat.
Batem 3 oua spuma, le incorporam in compoziti de mai sus.
Luam un vas ceramic cu diametrul de 20 cm, il ungem bine cu unt.
Turnam compozitia obtinuta, o nivelam, punem bucatile de hering.
Deasupra radem restul de cascaval si presaram susanul. Eu am facut si o budinca intr-un vas micut, micut.
Introducem budinca in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste.
Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam putin la racorit si servim.
Sa aveti pofta!