Choux a la creme rapide

de angyb in Prajituri, 5 Mar 2012 | 4873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 35 de bigne-uri cumparate
  • Crema:
  • 150g faina alba
  • 1ou
  • 500ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 4 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme rapide:

Crema: Amestecati faina cu oul si zaharul dupa care adaugati laptele amestecand mereu. Puneti oala pe baine marie si amestecati pana cand se ingroasa.Lasati sa se raceasca.

Cand crema s-a racit cu ajutorul unui sac de bucatar umpleti bigne-urile dupa care treceti-le prin glazura obtinuta prin topirea ciocolatei cu laptele pe baine marie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme rapide" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Eclere