White Chocolate Lamington

de mimmi in Prajituri, 17 Mai 2012 | 7811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat :
  • 200 g ciocolata alba,
  • 120 g margarina sau unt,
  • 180 g faina,
  • 50 g lapte praf,
  • 50 g zahar pudra,
  • 3 oua,
  • 1/2 plic praf de copt,
  • Pentru glazura :
  • 100 g ciocolata alba,
  • 1 cub unt,
  • 1 lingurita apa,
  • +
  • fulgi de cocos,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA White Chocolate Lamington:

Topim ciocolata si margarina separat si le lasam sa se racoreasca. Mixam ouale cu zaharul si laptele praf pana isi dubleaza volumul si devin spumoase. Adaugam ciocolata si margarina racite si amestecam. Acum adaugam faina cernuta cu praful de copt si amestecam cu o lingura. Turnam compozitia intr-o tava (26x20 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 40 minute.

Lasati prajitura sa se raceasca complet. Eu am facut-o de cu seara si a doua zi am glazurat-o.

Topim ciocolata imrepuna cu untul si lingurita de apa pe bain-marie, o lasam sa se racoreasca usor si dam prin ea prajitura taiata cuburi, dupa care tavalim cuburile prin cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "White Chocolate Lamington" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "tavalita" prin ciocolata si nuca de cocos.