Cu dragoste pentru sotul meu..
Se pregateste prima data aluatul in felul urmator:apa,uleiul si sarea se pun sa fiarba.Cand a dat primul clocot se ia de pe foc si se adauga faina(toata o data) si amestecam foarte bine.Apoi adaugam ouale rand pe rand amestecand bine dupa fiecare ou.
Dupa ce s-a racit spritam bilute in tava la distanta intre ele(se pot pune si cu o lingurita ).Se coc 30min(pana se rumenesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade.
Intre timp pregatim budinca (conform instructiunilor de pe plic..eu am folosit doar 450ml lapte) trebuie sa fie rece cand umplem gogosile.Dupa ce s-au copt toate preparam frisca(conform instructiunilor de pe plic..eu am folosit doar 130ml lapte).In praful de frisca adaugam si un plic de zahar vanilat.
Dupa ce s-au racit gogosile le taiem pe jumatate .punem un strat de budinca de ciocolata si apoi unul de frisca.
Topim ciocolata cu 3 linguri de lapte si ungem gogosle cu ea calduta(cu varful unei lingurite).Optional se pot pudra cu zahar pudra.