Choco joben

de epurasha2bb in Dulciuri, 16 Iun 2010 | 4221 vizualizari

 

joc dulce :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ciocolata neagra amaruie Heidi
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g lapte praf
  • 250 g nuca de cocos alba
  • 1 portocala
  • merisoare din dulceata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choco joben:

Se fac bomboane mici din fulgi de cocos amestecati cu unt la temperatura camerei, zahar pudra, lapte praf  totul in cantitati egale(cam 200 g din fiecare e suficient).Se mai adauga si 1 varf de lingurita de coaja de portocala rasa foarte fin.Se pune la mjloc  o bobita de merisoare .Se tavalesc apoi prin alti fulgi de cocos albi simpli.Se tin la rece.

Se rupe ciocolata in bucatele mici de tot si se topeste la Bain Marie cu putina apa.Cand ajunge in stare lichida se toarna peste un capac tubular infasat in hartie de copt formand jobenul, se lasa la rece, la congelator .

Se serveste rece peste bomboanele de cocos si se orneaza farfuria cu felii de portocala,frunze de menta si merisoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choco joben" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

epurasha2bb 1

18.06.2010, 19:49

multumesc fetelor!

lorycarp 1

29.06.2010, 18:19

Imi place tare mult desertul acesta foarte elegant

epurasha2bb 1

30.06.2010, 21:57

multumesc Lory!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
TARTE CU MERE SI MIGDALE