Clatite cu mere

de Lau in Dulciuri, 13 Oct 2011 | 3642 vizualizari

 

by bucatar maniac putin adaptata

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 300 ml apa minerala
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • putina coaja de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 100 g zahar
  • scortisoara
  • mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu mere:

Ouale,sare,zaharul vanilat,zaharul,coaja de lamaie,praful de copt,se amesteca,se adauga laptele si apa,se amesteca bine si se adauga faina treptat sa nu formeze cocoloase. La final adaugam uleiul. Lasam sa se odihneasca putin

Curatam merele si scoatem cotorul dupa care le taiem felii.

Intr-o tigaie o ungem cu putin nulei,o incalzim bine si punem cu un polonic compozitie,miscam tigaia pana ce aluatul se intinde pe toata suprafata,adaugam felii de mere si deasupra se presara putin zahar cu scortisoara. Cand marginile clatitei incep sa se usuce intoarcem clatita,(m-am cam fript la degete)o mai lasam putin sa se caramelizeze merele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Lau 1

14.10.2011, 16:23

ali

Bucataras Medi 1

16.10.2011, 12:32

bune trebuie sa fie..............

Kori 1

16.10.2011, 23:35

interesante, dar precis ca-s bune, mere si scortisoara si clatite deci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si miere