Chilli con carne la cuptor

de ala_oancea in Vita, 19 Mai 2009 | 6122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 5 catei de usturoi
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 conserva porumb
  • 1 rosie mare,
  • 2 lingurite chilli
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita chimion macinat
  • 1 lingurita piper
  • Chifle:
  • 130 gr faina
  • 130 gr faina de malai
  • 1 praf de copt
  • sare
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne la cuptor:

Cepele, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata si condimentele. Se lasa la foc mic. Dupa ce carnea e facuta, se adauga rosia decojita, taiata cubulete, fasolea si porumbul. Se amesteca si se mai lasa 3 minute pe foc.

Pentru chifle, se pun intr-un bol faina, faina de malai si praful de copt. Se adauga oul, smantana.
Se amesteca si se adauga treptat apa. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare, nici prea moale.
 
Se toarna amestecul de carne intr-o tava si se aseaza deasupra aluatul.

Se da la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Carbonada (mancare flamanda din carne de vita)