Chilli con carne la cuptor

de ala_oancea in Vita, 19 Mai 2009 | 6014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 5 catei de usturoi
  • 1 conserva fasole rosie
  • 1 conserva porumb
  • 1 rosie mare,
  • 2 lingurite chilli
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita chimion macinat
  • 1 lingurita piper
  • Chifle:
  • 130 gr faina
  • 130 gr faina de malai
  • 1 praf de copt
  • sare
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chilli con carne la cuptor:

Cepele, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata si condimentele. Se lasa la foc mic. Dupa ce carnea e facuta, se adauga rosia decojita, taiata cubulete, fasolea si porumbul. Se amesteca si se mai lasa 3 minute pe foc.

Pentru chifle, se pun intr-un bol faina, faina de malai si praful de copt. Se adauga oul, smantana.
Se amesteca si se adauga treptat apa. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare, nici prea moale.
 
Se toarna amestecul de carne intr-o tava si se aseaza deasupra aluatul.

Se da la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chilli con carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

22.05.2009, 12:41

da asa e miha ....e f interesanta combinatia...pe mine oricum ma vrajit cu reteta asta...daca are porumb

Bucataras 1

03.09.2009, 22:26

Ferry, da-ne reteta ta pls

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu sos de mustar