Chiftelute in sos

de Bucataras Monica in Curcan, 30 Mar 2013 | 2964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de curcan
  • usturoi
  • sare
  • 2 oua
  • piper
  • marar
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • ciumbru
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in sos:

Se framanta carnea impreuna cu cele 2 oua,sarea,mararul si usturoiul si pun la prajit! Sosul: se caleste ceapa  ,apoi se aduga usturoiul,faina si putina apa,se amesteca pana se formeaza un aluat,peste acesta se adauga pasta de rosii si mirodeniile!

La final se adauga piftelutele racite in sos,se servesc de preferat calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de carne si ricotta/urda in sos tomat