E dupa o reteta a Laurei, dar modificata:http://savalaura.blogspot.com/2009/10/floricele-cu-carne.html
Aluatul de foietaj se lasa sa se decongeleze.
Ceapa, morcovul si ardeiul se curata si se spala. Morcovul se da pe razatoarea mica, iar ceapa si ardeiul se toaca marunt. Frunzele de leustean se spala, se zvanta si se toaca marunt.
Se amesteca bine carnea cu un ou, legumele si frunzele tocate, se condimenteaza cu sare si piper si se formeaza chiftelute.
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se taie o foaie de aluat cu o forma rotunda sau cu o cana. Se aseaza rondelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt. In mijlocul fiecareia se aseaza cate o chifteluta.
Se taie si a doua foaie de aluat rondele, iar in mijlocul fiecareia se face o gaura suficient de mare sa incapa chiftelutele. Se aseza peste chiftelute si se preseaza pe margini sa se lipeasca bine aluatul.
Se bate bine oul ramas si se ung rondelele cu o pensula, apoi se presara cu seminte de susan.
Se da la cuptorul incins pentru aprox. 25-30 de minute, pana cresc si se rumenesc.