Aperitiv rulouri cu ton si masline

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2017 | 4600 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj (400-450 g)
  • umplutura:
  • 150 g masline
  • 1 conserva ton
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu ton si masline:

Dezgheti aluatul de foietaj, la temperatura camerei.
Desfaci foaia de aluat, peste plasticul in care a fost impaturita.
Mixezi toate ingredientele in robotul de bucatarie si intinzi aceasta compozitie peste foaia de aluat si o rulezi relativ strans. Lasi o margine de cca 2 cm, neacoperita de umplutura ca sa se lipeasca aluatul la copt.
Infasori ruloul astfel obtinut, in plasticul in care a fost ambalat si dai la congelator pentru cca 40-50 minute (sau pana cand se intareste aluatul), pentru a taia astfel rondele egale si frumoase.
Scoti aluatul de la congelator si tai rondele, cam de grosimea unui deget.
Le pui in tava aragazului pe hartie de copt si le coci in cuptorul bine incins, la 180 de grade C, pentru cca 30-35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

VasilicaLamasanu 1

23.04.2017, 18:22

Arata grozav, le incercam!

mirela0911 1

23.04.2017, 19:29

Cred ca-s tare bune!

oanapl 1

23.04.2017, 22:52

Multumesc!
Da, sunt delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton