Chiftelute din piure de cartofi

de Julie in Mancaruri de post, 9 Aug 2010 | 12762 vizualizari

 

Daca vreti ceva de post, usor de facut, va dau si eu o idee!

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 4-5 linguri cu faina
  • pesmet
  • 30 g margarina
  • sare, piper, vegeta
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 4 -5 ciuperci proaspete
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din piure de cartofi:

Cartofii se curata, se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare.  Dupa ce sunt gata ,se scurg de apa si se mixeaza cu : faina, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, margarina, sare, piper,  vegeta, ciupercile tocate marunt  si 2-3 linguri pesmet.   Trebuie sa rezulte o pasta groasa. Daca nu s-a legat bine mai adaugam pesmet.

Ne udam mainile cu apa si formam chiftelute, pe care le trecem prin pesmet si apoi le  rumenim in ulei incins  sau le punem intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet si le coacem in cuptor 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi