Carnea tocata se toarna intr-un vas mai mare .
Painea uscata se pune la  inmuiat in lapte si dupa ce este inmuiata se adauga cu tot cu lapte peste  carnea tocata . Se toarna sarea si condimentele – piperul si verdeata . Se  adauga ouale amestecate in prealabil cu o furculita .
Toata compozitia se  amesteca bine si incepem sa batem foarte bine si foarte mult cu palmele in  compozitia de carne tocata, pina obtinem o masa uniforma.
In timpul cind batem  bine compozitia de carne, mainele le ungem, din cind in cind, cu ulei.
Vasul cu carnea tocata il lasam sa se odihneasca cca 30 minute in frigider.
Dupa aceia  rupem cite o bucata cam de 50 gr , atent, din compozitia de carne tocata si formam  niste bilute- chiftelute mici
Toate chiftelutele formate le aranjam pe un  fund de lemn sau de plastic , uns cu ulei, si le lasam , undeva 30  minute.
Intre timp incalzim cuptorul pina la temperatura de 200  C.
Rasturnam toate chiftelutele odata pe o tava incalzita in cuptor si  le coacem in cuptor 15 minute, le scoatem din cuptor.
Se servesc la masa cu  fasole prajita si cu ardei murati.