Chiftelute de pui cu masline

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2010 | 4608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 1 mana de masline
  • 1 lingura de pesmet
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • marar
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu masline:

Se dezoseaza pieptul de pui si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se toaca nu foarte marunt si se pun impreuna cu carnea in vasul robotului. Se toaca bine ingredientele si se pun intr-un castron.Se adauga deasupra pesmetul , verdeata ( eu am avut marar si ceapa verde uscate), sare si piper dupa gust plus maslinele curatate de samburi si  tocate marunt .Se formeaza bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se servesc cu garnitura la alegere.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

madi_marin 1

05.01.2010, 09:40

ai dreptate...e posibil sa i se para un pic ciudat....dar poti sa le inlocuiesti cu masline verzi, ca alea nu or sa se mai vada.....

Oana 1

05.01.2010, 11:57

Mmm, ce interesant

Cris2711 1

20.07.2011, 16:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu Miez de Lapte la cuptor