Chiftelute de pui cu masline

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2010 | 4925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 1 mana de masline
  • 1 lingura de pesmet
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • marar
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu masline:

Se dezoseaza pieptul de pui si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se toaca nu foarte marunt si se pun impreuna cu carnea in vasul robotului. Se toaca bine ingredientele si se pun intr-un castron.Se adauga deasupra pesmetul , verdeata ( eu am avut marar si ceapa verde uscate), sare si piper dupa gust plus maslinele curatate de samburi si  tocate marunt .Se formeaza bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se servesc cu garnitura la alegere.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

madi_marin 1

05.01.2010, 09:40

ai dreptate...e posibil sa i se para un pic ciudat....dar poti sa le inlocuiesti cu masline verzi, ca alea nu or sa se mai vada.....

Oana 1

05.01.2010, 11:57

Mmm, ce interesant

Cris2711 1

20.07.2011, 16:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu cus-cus in sos de rosii