Chiftelute de pui cu masline

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2010 | 4610 vizualizari

COMENTARII (9)

liana_geicu 1

04.01.2010, 20:53

Cred ca sunt foaarte bune, voi incerca si eu reteta ta!

Teo 1

04.01.2010, 21:40

si eu prefer raciturile in aceasta perioada;bine te-ai gandit!

madi_marin 1

04.01.2010, 23:00

sunt forte bune si se mananca repede. va spun eu....

Bucataras 1

04.01.2010, 23:37

super, ai vazut cum a ornat miha portocala cu chiftelute?

Miha 1

05.01.2010, 00:11

Mai Bucatarasule...tu ma lauzi prin sat in loc s-o faci la mine acasa?

Miha 1

05.01.2010, 00:13

In alta ordine de idei, chiftelutele arata foarte bine, draga Madi. Chiar as fi tentata sa le incerc si in varianta asta. Dar oare Robert al meu nu va vocifera..."da' chestia asta neagra ce-o mai fi?"

madi_marin 1

05.01.2010, 09:40

ai dreptate...e posibil sa i se para un pic ciudat....dar poti sa le inlocuiesti cu masline verzi, ca alea nu or sa se mai vada.....

Oana 1

05.01.2010, 11:57

Mmm, ce interesant

Cris2711 1

20.07.2011, 16:42

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga la grill cu branza si rosii uscate in ulei