Chiftelute de pui

de Bieba in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2013 | 4421 vizualizari

 

Tocmai am facut o supa de pui si m-am gandit sa fac niste chiftelute cu carnea ramasa de la supa, asa cum faceam mama. E prima reteta de chiftele facuta de mine , sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 1 felie de paine înmuiata în lapte
  • 1 ceapa
  • 2,3 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia ardei iute
  • putina vegeta
  • marar si patrunjel uscat
  • 2 linguri faina pt prajit
  • ulei
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui:

1. Desfacem carnea de pe pui apoi o dam prin masina de tocat impreuna cu painea,cartoful,ceapa si usturoiul.

2. Adaugam apoi peste pasta creata sarea, piperul, vegeta, boia, mararul si patrunjelul uscat apoi amestecam bine.

3. Formam chiftelutele , le dam prin faina apoi le prajim in ulei incins.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui in aluat, preparate la multicooker