Briose cu nuci si branza cu mucegai

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2017 | 2410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 75 ml lapte
  • 75 ml ulei de masline
  • 75 g branza cu mucegai (camembert)
  • 100 g branza de burduf
  • 1 mar
  • 30 g nuci
  • 120 g faina
  • ½ plic praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nuci si branza cu mucegai:

Pui nucile, taiate marunt, la prajit in cuptor, pentru 5 minute.

Intr-un bol, mixezi ouale cu laptele, uleiul de masline si branza de burduf, apoi adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci cu un tel pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi sare si piper, dupa gust.

Tai merele si branza cu mucegai in cubulete mici si le adaugi impreuna cu nucile, peste compozitie. Amesteci usor cu o lingura de lemn.

Imparti compozitia in 12 forme de briose, tapetate cu unt si le introduci in cuptorul preincalzit la 175 de grade C, pentru 30-35 de minute, pana se rumenesc frumos.

 Le lasi sa se racoreasca putin si le servesti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nuci si branza cu mucegai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macaroane uriase umplute