Chiftelute de post la cuptor

de luminita20_2006 in Mancaruri de post, 17 Mai 2011 | 26324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr soia
  • -3-4 cartofi
  • -sare, piper
  • -boia dulce
  • -condimet picant
  • -delikat
  • -oregano/ rozmarin
  • -3 catei usturoi pisati
  • -marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de post la cuptor:

Soia se pune  la fiert timp de 30minute  cu condimete, dupa care se pune la scurs. Cartofii bine spalati se pun la fiert in apa cu sare, cand sunt aproape gata se scot din apa si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit se curata si se dau prin razatoare , se amesteca cu soia bine scursa se condimeteaza cu sare, piper, boia, delikat, condimet picant, oregano si se pune usturoiul pisat si maratul tocat.

Din compozita rezulata se fac chiftelute si se pun in tava de cuptor in care s-a pus o hartie de copt si foarte putin unsa cu ulei. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de post la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

03.06.2011, 15:23

bune dupa aspect crezi ca sunt din carne

nusica 1

11.08.2011, 08:33

Nu se farama?Era mai bine si putina faina si praf de copt?sau,nu?

luminita20_2006 1

12.08.2011, 17:36

nusica se amesteca sau cum zici tu framanta...poti pune si faina daca vrei tu de praf de copt nu stiu ce sa zic eu nu pun...daca faci cu praf de copt si ies bine sa ne anunti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]