Chiftelute de peste cu cartofi nature

de Pasiune pentru bucatarie in Pangasius, 18 Oct 2011 | 8294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele:
  • 800 g peste
  • 1 felie paine
  • 1 cartof mediu
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi
  • Sare,piper
  • Patrunjel uscat/verde
  • Cartofi nature:
  • 600 g cartofi
  • 70 g unt
  • ½ legatura patrunjel
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste cu cartofi nature:

Chiftele

Carnea de peste se trece prin masina de tocat sau in robotul de bucatarie si se marunteste. Ceapa si usturoiul se toaca marunt,cartoful se da pe razatoare,painea se inmoaie in apa,apoi se scurge si se faramiteaza. Carnea de peste se amesteca cu restul ingredientelor si se condimenteaza dupa gust.

Din compozitia obtinuta se formeaza bilute care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins, la foc mediu pentru a se patrunde bine.

Cartofi nature:

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se fierb in apa cu sare pana se inmoaie putin( sa intre furculita) dar sa nu se faramiteze. Se scot intr-un blo si se amesteca cu sare,piper,patrunjel tocat si untul taiat cubulete.

Chiftelutele se servesc alaturi de cartofi nature sau alte garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste cu cartofi nature" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu cartofi natur