Chiftelute de peste

de ala_oancea in Pangasius, 25 Noi 2009 | 8269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pangasius
  • 1 ceapa
  • marar
  • sare, piper, boia
  • 2 oua
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingurita pasta de ardei iute
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga pestele maruntit cu robotul, se condimenteaza si se prajeste amestecand mereu. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga 1 ou, mararul tocat, pasta de ardei iute, iar la sfarsit pesmet, pana cand se obtine o compozitie care se poate modela usor. Se formeaza chiftelutele, se dau prin oul batut la care am adaugat o lingura de lapte, apoi prin pesmet, se prajesc in ulei incins apoi se scot pe hartie absorbanta. Ca si garnitura am avut cartofi la cuptor, cu ceapa si varza acra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Adinuta 1

26.11.2009, 17:38

imi place f mult pestele, chiftelute nu am mancat pana acum, dar o sa incerc reteta ta

ala_oancea 1

27.11.2009, 09:14

Multumesc Adinuta ! Si eu am facut pentru prima data si mi-au iesit foarte bune.

ala_oancea 1

27.11.2009, 09:17

Oana, eu nu-l setez nicicum. Las sa se faca focus inainte sa fac poza, incerc din diferite unghiuri, cu zoom diferit. Conteaza mult si lumina ca sa iasa pozele faine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cald cu peste