File de pangasius cu legume

de RoXx in Pangasius, 13 Oct 2012 | 14129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file pangasius
  • 100 gr amestec mexican
  • sare,piper
  • 1 lamaie
  • busuioc,oregano,praf usturoi,chilli
  • ulei
  • o ceapa rosie
  • condiment pentru peste
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu legume:

Pestele se spala si se usuca de apa cu un prosop de hartie.Se pune pe o farfurie si se asezoneaza cu sare,piper si condiment pentru peste.Ceapa se curata,se taie julienne si se pune intr-o tigaie la calit in 2-3 linguri de ulei.Dupa 2-3 min,peste ceapa se pune amestecul mexican si se pun toate condimentele.. chilli,praful de usturoi,busuiocul,oregano si stoarcem peste si jumatate din lamaie.Se lasa pe foc inca 5 min.Apoi intr-o tava punem hartie pentru copt.Punem amestecul de legume in tava si peste ele punem pestele.Din cealalta jumatate de lamaie stoarcem peste peste in tava.Se da la cuptor cam 30 de min la foc mediu.(depinde de cuptor).Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu ceapa si sos la cuptor