File de pangasius pe grill cu amestec de legume

de nico15 in Pangasius, 15 Noi 2010 | 9973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de Pangasius
  • 1 punga de amestec de legume mexicane
  • ulei de masline,
  • cimbru,
  • 20 ml de vin alb,
  • boia iute
  • Pt design:
  • salata verde,
  • ceapa rosie
  • o maslina verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pe grill cu amestec de legume:

Se pun legumele la fiert, se mai fierb cam 15-20 de minute, sa fie fierte dar sa nu se sfarame, dupa care se scurg si se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline la foc mediu si se adauga si o lingurita de unt si putin cimbru, se stropesc legumele cu putin vin alb si se mai lasa un pic pe foc.

Fileul se pune pe grill se sareaza si se da cu un praf de boia, se lasa pe grill pana considerati ca este bine facut.
Se ia de pe grill si se serveste, aranjam farfuria ca in imaginile alaturate. O masa usoara si binenteles.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pe grill cu amestec de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangrasius pane cu garnitura de orez