Chiftelute de dovlecel si branza

de Oana in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2009 | 21958 vizualizari

 

Sunt extraordinar de bune si usor de facut! In sfarsit am reusit si eu sa le fac :))

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel maricel
  • 1 cartof
  • 1 catel de usturoi
  • o legatura marar
  • 1 ou
  • 150 g branza telemea
  • 2 linguri faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel si branza:

Dovlecelul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica. Apoi se scurg bine de tot de zeama lasata. Se amesteca apoi cu usturoiul dat prin rarzatoare, branza telemea razuita si ea, oul, faina si mararul tocat fin. Se prajesc in ulei incins si se pun chiftelutele in tigaie cu o lingurita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]