In primul rand radem dovlecelul (mai grosolan) il saram si il punem deoparte pentru 10 minute. Dam prin razatoare morcovii si branza, apoi tocam marunt ceapa, usturoiul si mararul. Cand trec cele 10 minute stoarcem bine dovlecelul de apa pe care o lasa. Il punem intr-un castron si adaugam toate ingredientele tocate. Pentru ca dovleceii sa se lege punem si cele 2 oua intregi si amestecam bine. Este momentul in care punem piper si sare (avem grija sa nu punem multa sare pentru ca dovleceii au fost sarati la inceput).Luam o lingura din compozitie si o modelam o bila pe care o turtim apoi. Este indicat sa aveti mainile umezite cand modelati chiftelutele. Le tavalim prin faina si apoi prin pesmet.Punem o tigaie cu ulei pe foc si adaugam chiftelutele doar cand uleiul este incins bine. In acest fel nu mai absorb mult ulei.Acest tip de chiftelute sunt adorate de copii, dar in aceeasi masura si de cei mari. Le puteti servi calde sau reci, sunt la fel de bune. Pofta buna!