Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor

de rivka in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2010 | 46492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg jumatate de cartofi
  • 300 grame branza telemea
  • patrunjel
  • 1 lingura de pasta de ardei iuti(sambal)
  • condimente pt cartofi prajiti sau condimente dupa gust
  • piper
  • 2 oua
  • pesmet
  • 50 grame unt
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor:

Cartofii se curata si se fierb in oala pe aragaz ca pt puree.Se amesteca cu untul, branza faramitata, ouale, pesmet 4 , 5 linguri, patrunjelul tocat, condimentele, pasta de ardei iuti.

Cu mana se formeaza chiftelutele, se aseaza in tava pe hartie de copt, se dau la cuptorul incalzit la maxim cca 10, 15 minute pana sunt rumenite.

Se servesc calde sau reci, ca si garnitura sau simple sau cu sos de rosii cu usturoi.

Noi am servit langa schnitzel de pui, maioneza si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu branza telemea la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

lauratm 1

01.07.2013, 11:21

ce buneeee !!! ms pt.reteta !

roxana_simona 1

01.07.2013, 13:46

bune

Khristiana 1

15.07.2014, 21:39

Ce bine ca nu sunt prajite in ulei! Bravo!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de palanet cu aluat de casa, cu branza si sunca