Chiftelute cu sos de smantana reteta de chiftele moi si delicioase

de RODIMUR in Porc, 21 Ian 2018 | 21456 vizualizari

COMENTARII (48)

vasimur 1

21.01.2018, 16:11

constantinescudorel85 1

21.01.2018, 16:15

Bune!

UrsanMihaela 1

21.01.2018, 16:20

chiftelute cu smantana sunt preferatele mele

mirela0911 1

21.01.2018, 16:28

Si mie imi plac servite cu sos de rosii sau simple. Cu sos de smantana nu am facut niciodata, dar cred ca mi-ar placea si varianta asta!

RODIMUR 1

21.01.2018, 16:28

Mulțumesc frumos, Dorel!

RODIMUR 1

21.01.2018, 16:29

Mihaela, îmi pare foarte bine că avem aceleași gusturi!

Valclaudia 1

21.01.2018, 16:40

cu sos alb sunt delicioase!

Bunica 1

21.01.2018, 16:40

Bunatate de bunatate!

RODIMUR 1

21.01.2018, 16:49

Mulțumesc frumos, Claudia! Mă bucur mult că ai aceeași părere ca mine!

RODIMUR 1

21.01.2018, 16:49

Mulțumesc frumos, Buni!

Rahela Velicu 1

21.01.2018, 17:06

Nu am facut cu asa sos, dar trebie sa fe foarte gustoase!

Catalina L 1

21.01.2018, 17:07

o bunatate, as face si eu

RODIMUR 1

21.01.2018, 17:11

Mimi, merită încercat! Sunt foarte bune cu sos de smântână...!

RODIMUR 1

21.01.2018, 17:12

Mulțumesc frumos, Cătălina! Să știi că merită să faci...!

RODIMUR 1

21.01.2018, 17:20

Mirela, eu fac și cu sos de roșii, mai ales pentru mezin, dar mi se pare că astea sunt mai bune. Adică, astea-mi plac mie, dar fac mai rar, pentru că soțul preferă chifteluțele fără sos...

navidad_2017 1

21.01.2018, 17:33

O bunatate! Asta a fost in copilarie, mancarea mea preferata si a ramas, fara dubiu, in Top 10! Era specialitatea bunicii paterne si era unul din "rasfatul" vacantelor petrecute la ea; ea trecea sosul prin sita, si cred ca tocmai gustul acela catifelat si simplu, de smantana, fara verdeturi sau alte "impuritati", insotind chiftelutele moi, imi placea atat de mult! La noi in familie se fac chiftelutele ptr acest preparat mai ales din piept de pasare, dar acum asezonam sosul intotdeauna, in fel si chip, cu verdeturi, cu capere, cu morcov calit etc. Delicioasa este combinatia cu "champignons de Paris" intregi (de la conserva, si sa fie cat mai mici) si tarhon proaspat/uscat (NU cu otet!), adica un pic "a la francaise".

mihaelar63 1

21.01.2018, 17:40

Ce bunatate

Merisor 1

21.01.2018, 17:48

Si noua ne plac sosurile albe!

madi_marin 1

21.01.2018, 17:51

si noua ne plac!

RODIMUR 1

21.01.2018, 17:52

Navidad, mulțumesc pentru sugestie! Până acum nu am trecut sosul prin sită, dar voi încerca...! Și eu fac chifteluțe din piept de pui, dar mai ales ca aperitiv...Chifteluțele marinate le fac din carne de porc, uneori cu un mic adaos de carne de vită...

RODIMUR 1

21.01.2018, 17:53

Mulțumesc frumos, Mihaela! E una din mâncărurile mele preferate...

MotanLaOale 1

21.01.2018, 18:03

Adi 1

21.01.2018, 18:42

Foarte bune!

navidad_2017 1

21.01.2018, 19:24

Eeeiiii, acum nu-l mai trecem nici noi prin sita!!!... numai in copilarie, mofturoasa cum eram, nu sufeream "impuritatile" (ceapa, zarzavaturi, verdeata, etc...) in supe si sosuri! Iar acum, tocmai aceste "impuritati" le apreciez cel mai mult si ele sunt tocmai cele care dau savoarea, de fiecare data alta, acestor mancaruri cu sos. La chiftelute marinate folosim si noi numai carne "rosie" (vita, porc, chiar si miel) tocata, care da mai bine cu aromele mai puternice, potrivite sosului de rosii. Oricum, Tata a promis ca in weekend-ul viitor ne face reteta Dvs "ad litteram"...

RODIMUR 1

21.01.2018, 19:39

Mulțumesc frumos, Motănel!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor