Pentru chifteluţe:
Pentru sos:
Pentru garnitura paste tagliatelle
Am pregatit mai întâi chiftelutele.
Am amestecat carnea tocata cu cartofii dati pe razatoarea cu ochiuri mici,dupa ce i-am stors putin de zeama.Am pus si painea înmuiata si scursa si ea.
Am pus usturoiul,oul ,verdeata si am condimentat.
Am facut chiftele mai mari pe care le-am pus în tava de briose în care am pus hârtiute.
Am vrut niste chiftele mai mari asa ca le-am copt în cuptor.
Pentru sos,am calit ceapa si morcovul cu putin ulei.Am adaugat rosiile oparite ,decojite si taiate bucati.
Am pus putina apa si am lasat sa fiarba la foc mic.
Am adaugat apoi gogosarul taiat ,sucul de rosii.Am condimentat.
Spre final am pus usturoiul si busuiocul.
Am pus chiftelutele in sos si am lasat sa fiarba doua trei clocote.
Am servit cu paste tagliatelle.
Pofta buna !!!!