Reteta este delicioasa,am luat-o de la Motanel :) :-*
Pentru chiftele:
Pentru sos:
Carnea tocata se amesteca cu cele 2 oua,ceapa tocata marunt,paine inmuiata in lapte,stoarsa si faramitata,mararul tocat marunt,condimentele.
Se amesteca bine compozitia si se da la frigider pentru 30 minute.
Se formeaza chiftelute potrivite se dau prin faina si se pun intr-un ceaun cu ulei la prajit.Se scot pe un servet de hartie.
Pentru sos:
Ceapa rosie se taie julien,se freaca cu putina vegeta,se pune si ceapa verde tocata marunt si se lasa deoparte.
Se prepara maioneza din galbenusul fiert,cel crud,mustar si ulei.
Smantana se pune peste maioneza impreuna cu sare si piper,mararul tocat marunt,se amesteca bine si punem si ceapa deasupra.
Intr-un castron punem sosul de maioneza si chiftelutele prajite.
Se da la frigider pentru 20 minute