Iar veti spune ca vin cu ciudatenii!!!
Daca nu aveti incredere,nu incercati dar va spun eu ca au un gust si o aroma deosebita.
Intr-un castron amestecam bine carnea cu ceapa tocata fin, morcov, dovlecel, telina rase de asemenea fin, usturoiul pisat, verdeata tocata marunt, oul, painea inmuiata in lapte, sare, piper, cimbru. Dupa ce totul este omogenizat, facem din compozitie chiftelute rotunde sau plate, le trecem prin faina, le prajim in ulei mult apoi le scoatem pe prosoape de hartie
Pentru garnitura, punem la fiert o ceasca cu apa, sare si unt iar cand clocoteste, oprim focul adaugam cus-cusul, punem capacul iar dupa 10 minute amestecam cu o furculita. Adaugam 1 lingura de menta si busuioc tocate marunt
Servim pe farfurie cus-cus iar alaturi chiftelute cu sos de rosii
1
pentru cine doreste,poate elimina carnea si vor deveni chiftelute de legume dar in acest caz adaugati si 1cartof fiert