Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat

de ala_oancea in Vita, 27 Mai 2009 | 13525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne macinata de vita
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 2 ceape
  • 2 rosii
  • 2 linguri sos de rosii
  • 3 catei de ustoroi
  • 1 ou
  • patrunjel
  • marar
  • pesmet
  • 1 punga legume congelate
  • sare, piper, boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat:

Se pune carnea tocata intr-un bol. Se adauga cartoful, morcovul si o ceapa date prin razatoare, ustoroiul dat prin presa, oul si condimentele. Se amesteca bine si se adauga pesmet si patrunjel tocat. Se formeaza chiftelele care se pun in tava, pe hartie de copt. Se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc. Pentru sosul marinat, se toaca o ceapa, se pune la prajit cu putin ulei de masline. Se adauga rosiile decojite si taiate cubulete mici. Se adauga condimentele, mararul tocat si 2 linguri de sos de rosii. Se lasa sa fiarba putin. Se servesc cu garnitura de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat" nu uita sa-i faci un review.