Chiftele la cuptor

de pity19 in Porc, 11 Mai 2014 | 4152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am folosit :
  • un kg carne de porc tocata
  • condimente : sare,piper,vegeta,oregano,praf de usturoi
  • 5-6 linguri pesmet
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Punem carnea tocata intr-un castron , condimentam si framantam bine cu mana sau amestecam cu o lingura de lemn. Spargem doua oua si punem peste carne impreuna cu pesmetul , amestecand foarte bine!

Pregatim o tava , tapetam cu hartie de copt. Din amestec formam bile si asezam frumos in tava!

Dam la cuptorul preincalzit cca 30-40 minute la 190-200 grade.

TIPS-URI

1

Sunt foarte bune si deloc uleioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă