Chiftele la cuptor

de dariadeea in Mancaruri cu carne, 13 Apr 2013 | 7012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de carne tocata
  • 1 cartof potrivit
  • 2 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu cimbru
  • 1 lingurita cu rozmarin
  • sare
  • cateva fire de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Am folosit 250 g de carne de porc si 250 de vita pe care le-am dat prin masina de tocat.Cartoful l-am curatat si l-am dat prin masina de tocat,usturoiul la fel.Mararul l-am spalat si l-am tocat marunt.Am pus intr-un bol carnea, cartoful tocat si usturoiul.Am pus ouale pe care le-am batut un pic,condimentele,sare dupa gust ,mararul tocat si am amestecat bine.Am dat compozitia cam 20 minute la frigider.

Am dat drumul la cuptor la la 200 de grade ca sa se incalzeasca.Am pus in tava de la cuptor o hartie de copt,dupa care am format sfere mici din amestecul de chiftele.Le-am asezat in tava si le-am dat la cuptor aproximativ 30 de minute pana s-au rumenit bine.

Se servesc cu mujdei de usturoi sau cu orice garnitura doriti.

TIPS-URI

1

Se umezesc bine mainile inainte de a modela chiftelutele

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele frantuzesti de pui