Multumesc Rocsi
Chiftele-ceapa o dam prin razatoarea mica si o punem intr-un vas cu apa.
Painea o punem la inmuiat in lapte,o stoarcem bine.
Intre timp dam morocvul prin razatoarea mica,adaugam carnea,painea,oul batut,ceapa stoarsa bine de apa,condimente dupa gust,restul de ingrediente si amestecam bine si lasam la rece 30 min.
Cu mainele umede formam chiftele si le prajim in uleiul inchins.Le scoatem pe un servetel de bucatarie.
Sosul-dam prin razatoare branzeturile.
Intr-o oala adaugam untul si cand s-a topit adaugam faina si amestecam bine adaugand in fir subtire laptele caldut.
Amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o smantana,adaugam branzeturile si potrivim de condimente dupa gust,amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Adaugam chiftelele in sos si servim cat este cald.