De luna aceasta intru si eu in provocarea Cutia Misterelor, initiata de Cerasela, cu al ei blog Bunatati de prin tara adunate, mai multe despre aceasta frumoasa provocare gasiti aici.
Am primit invitatia de a participa de la Anca, iar aceata reteta vine ca raspuns la provocarea Cutia Misterelor, blog-gazda fiind Blogul Ancai - Prajituri si alte bunatati de la Anca. Ea ne-a provocat sa pregatim diverse preparate cu urmatoarele ingrediente: carne de pasare, lapte/iaurt, crema de branza/branza, oua, ciocolata, orez, vin, citrice, radacinoase, iar vedete lunii februarie, 2016 este ANANASUL.
Eu am ales din lista de ingrediente: carne de pui, orez, vin, radacinoase (morcov) si vedeta lunii, ananasul. Mi-a iesit un preparat gustos, pe placul tuturor din casa.
Am spalat bine pieptul de pui, apoi l-am taiat fasii mici, putin mai groase. L-am amestecat bine cu sare, piper, sosul de soia, zeama si pulpa de lamaie, apoi le-am bagat o ora la frigider.