Chiftele frantuzesti

de Lau in Pui, 22 Mai 2017 | 12809 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi pentru reteta,
 Rețetă pentru un picnic reușit.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • usturoi verde (cateva frunze)
  • patrunjel verde (1/2 legatura)
  • ceapa verde (1/2 legatura)
  • marar verde (2 crengute)
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele frantuzesti:

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie.

Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper.

Intr-un bol, batem ouale cu smantana, faina, adaugam peste carne, verdeturile tocate si amestecam bine pana ce se omogenizeaza, adaugam cascavalul ras si amestecam bine.

Incalzim uleiul si cu o lingura, adaugam din amestec.

Le prajim pe ambele parti, pana se rumenesc frumos, le scoatem intr-o caserola (in care am adaugat un servetel ).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui