Chiftele din carne de porc

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2016 | 4499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4 oua
  • 1 legatura made marar
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • Sare/piper/ maggi secretul gustului
  • Faina si ulei pt prajit
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Spalam carnea si o taiem fasii; curatam legumele si le portionam sa intre  in masina de tocat. Dam carnea si legumele prin masina, adaugam morcovul ras marunt si usturoiul, portivim de sare si piper, punem cimbrul si maggi, spargem ouale si amestecam cu spor; punem si mararul si mai amestecam putin. Incingem uleiul, formam chiftelutele, le tavalim usor prin faina si le punem la  prajit la foc potrivit pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Le scoatem pe servetele ca sa se absoarba uleiul in exces. Procedam la fel cu toata compozitia. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti