Chiftele de pui cu ardei la cuptor

de DinDragostePentruGatit in Pui, 2 Apr 2012 | 3366 vizualizari

 

Demult vroiam să pregătesc chiftele la cuptor, eram curioasă cum ies. Îmi plac chiftelele însă nu-mi place faptul că necesită a fi prăjite...şi nu tot timpul sunt dispusă să mă afum prea mult în bucătărie. Le-am şi decorat cu felii de ardei roşu şi verde...

 

INGREDIENTE

  • 600 carne tocată de pui (pulpă şi piept);
  • 1 ceapă;
  • 4 căţei de usturoi;
  • 2 ardei (roşu şi verde);
  • cimbru;
  • busuioc;
  • chili;
  • nucşoară;
  • sare;
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu ardei la cuptor:

- Ceapa se curaţă, se toacă mărunt, la fel şi usturoiul;

- Ardeii se spală, se taie rondele;

- Ceapa, usturoiul, condimentele se amestecă împreună cu carnea;

- Se modelează chiftelele cu ajutorul unei linguri pe o tavă de cuptor;

- Ca decor se pun rondelele de ardei

- Tava se pune în cuptor timp de 25-30 minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu ardei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piept de pui