Chiftele de oua

de gelu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 4175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  8 oua
  • 1 lingura marar verde tocat marunt
  • sare si piper
  • 2 linguri faina
  • ulei sau untura

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de oua:

6 oua se fierb 8-10 min in apa cu un praf de sare.

Se curata de coaja si se taie marunt (eu le-am zdrobit cu furculita) si se amesteca cu 2 oua intregi crude,se sareaza si se pune piper dupa gust,se adauga mararul si se amesteca bine.

Se ia cu mana si se fac chiftelute rotunde de marimea uni nuci mai mici,se dau prin faina si se prajesc in ulei incins la foc potrivit pana se rumenesc frumos.In cateva minute sunt gata.

Se servesc reci cu smantana,sos de usturoi sos de rosii sau cu diferite salate. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute picante de cartofi cu cascaval