Chiftele de dovlecei la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2016 | 11759 vizualizari

 

Reteta este facuta dupa reteta lui Ela 68,tare bune http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-de-dovlecei-78200.html

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mari
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • 1 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g cascavea
  • 1/2 legatura de marar
  • 2 linguri pesmet pentru compozitie
  • vegeta/piper
  • pesmet pentru crusta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei la cuptor:

Dovleceii se curata de coaja ,se dau pe razatoarea mare si se lasa 15 minute deoparte.

Se storc bine de apa si se pun intr-un castron impreuna cu morcovul ras,ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.

Punem condimentele,cascaveaua rasa,ouale si pesmetul.

Se formeaza chiftelutele si se dau prin pesmet.

Se pun intr-o tava pe hartie de copt,se dau pentru 20 minute la cuptor dupa care se intorc cu grija si se mai lasa inca 20 minute.

Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ghebe