Chiftele de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 19 Noi 2015 | 9660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne tocata de curcan
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica rosie
  • patrunjel proaspat
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de curcan:

Carnea tocata se pune intr-un castron,punem ceapa tocata marunt,oul,patrunjelul tocat marunt si condimentele.

Se presara putina faina,se amesteca bine toate ingredientele.

Se formeaza chiftelele,se dau prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii grasimea in exces.

Se servesc atat calde cat si reci.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti pune si usturoi pisat

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan cu sos de rosii