Chiftele de curcan

de pity19 in Curcan, 29 Mai 2014 | 4251 vizualizari

 

Reteta de chiftele de curcan

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de curcan
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • 6 linguri pesmet + 3 linguri
  • 6 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de curcan:

Carnea tocata o amestecam cu 6 linguri de pesmet , 1 ou , vegeta , sare , piper , oregano ; Cu o lingura de lemn amestecam foarte bine compozitia si lasam la congelator 15 minute ;

Cand le-am scos , le-am dat prin faina , ou si pesmet ;

Luam o cratita in care punem ulei cat sa acopere chiftelele si dam la incins la foc mediu ;

Punem la prajit pe ambele parti si scoatem pe un servetel de bucatarie , lasam la scurs uleiul ramas!

Dam la racit si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan la tava - cu sos coreean