Chiftele cu spanac

de Lau in , 17 Iun 2018 | 3163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 morcovi mici
  • 3 cartofi
  • 1 kg spanac
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
  • sare
  • piper
  • condimente pentru chiftele de la Delikat
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 capatana usuturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu spanac:

Curatam cartofii, ii spalam si ii dam prin razatoarea mica.

Adaugam 1 lingurita sare deasupra si lasam 5 min (intr-o strecuratoare).

Morcovul il dam prin razatoarea mica.

Intr-un bol mai mare adaugam carnea tocata, morcovul dat prin razatoare, cartofii scursi bine de zeama, ouale, spanacul spalat si uscat bine, usturoiul pisat, grisul si condimente dupa gust.

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 30 min.

Cu mainele umede formam chiftelele, asezam pe un platou.

Cand s-a incalzit bine uleiul, prajim chiftlele pe ambele parti pana ce se rumenesc.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Le servim alaturi de garnitura preferata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post