Chiftele cu sos de rosii

de dantes in Retete Delikat, 22 Iun 2018 | 1559 vizualizari

 

Un preparat foarte gustos pregatit cu produse DELIKAT

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftele
  • 600 g pulpa de porc
  • 30 g pesmet
  • 1 ou
  • 50 ml.ulei
  • CONDIMENTE PENTRU CHIFTELE de la DELIKAT
  • Pentru sosul de rosii
  • 200 ml.suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita AMESTEC DE IERBURI ITALIENE de la DELIKAT
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu sos de rosii:

Mai intai pregatim chiftelele, tocam carnea si o amestecam cu pesmet, ou si condimente pentru chiftele de la Delikat dupa gust.

Formam chiftelele in marimea pe care o dorim si le prajim in ulei pana devin aurii.

Pentru sosul de rosii punem intr-un vas la incalzit uleiul, adaugam faina si o lasam sa se rumeneasca putin, apoi punem sucul si pasta de rosii amestecand in continuu pentru a nu se forma cocoloase, cand este aproape gata, adaugam si o lingurita cu Amestec de ierburi Italiene de la Delikat.

Se servesc chiftelele cu sosul de rosii ca atare, cine doreste poate face si o garnitura de cartofi prajiti sau piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sarmale surpriza